Utvärdering Damlaget

En kort utvärdering av spelarna med glimten mellan ögonen, detta 
efter drygt halva säsongen! Nu är det mycket kvar, så kriga vidare
alla damer. Både på och utanför planen.


Målvakterna:


#1   Sofia Rikberg
Har efter en skadedrabbad försäsong växt otroligt mycket, Sofia kommer garanterat att fortsätta sin positiva utveckling.... Detta är början på en ny stormålvakt.

#69 Mikaela Svanberg
Mickaela har pga jobb och sjukdom endast deltagit på de senaste träningarna, men hon har överraskat positivt.

#83 Jonna Salo
Jonna har de senaste veckorna visat vilken kapacitet hon har, Jonna är stor, orädd och kommer att göra allt som krävs för att knipa förstaplatsen i kassen.

#86 Kerstin Nordin
Kerstin är otroligt följsam i sitt agerande på planen, ibland blir hon lite bekväm i sitt spel. Kerstin har tillfört mycket lugn på planen. Men det krävs att alltid vara på topp för Jonna & Rikan jagar i bakvattnet....


Backbesättningen:

#2 Anna Gustafsson
Lugnet själv, en otroligt bra spelare med hög lägsta nivå. Anna är "allround" så hon har agerat både center och forward under de inledande matcherna i serien. Anna är i ledning av skytteligan, det är jätteskoj !

#10 Johanna Eriksson
Johanna hade till en inledning svårt att acklimatisera sig till Marstrands spel. Men efter hårt jobb och slit kommer det mer och mer. Johanna har liksom Anna spelat forward inledningsvis men har också lirat konstant i powerplay pga sitt hårda dragskott.

#13 Yaiza Jespersen
Yaiza är en stöttespelare i backbesättningen, hon håller en hög lägsta nivå. Men har kanske inte fått fram sitt spel till 100% ännu. Men det är sällan hon gör en dålig match.

#15 Malin Båstedt
Malin är den största överraskningen för många, inte för mig. Jag såg redan förra året att Malin kommer bli en av de bästa backarna som fostrats kommunen. Hårdhet, Kraft & Skottet är några av hennes signum som gör henne så bra. Malin behöver finslipa tekniken, spelförståelsen... Men hon är bara 16 år.....  Det kommer !

#21 Jessica Karlsson
Jessie är en av två right backar, tyvärr har hon varit borta lite från träningar/matcher. Men Jessie är liksom Malin underbart rolig att se på planen. Hon kan ibland behöva tygla sitt humör, men när Jessica är  arg/irriterad är hon som absolut bäst. Kör hårt Jessie du har det....

#22 Emma Lagerqvist
Emma är helt underbar att se på planen, man vet aldrig vad som händer. Hon kan få för sig att bara köra och då hänger ingen med. Emma har teknik, skott, vilja, hårdhet och ett underbart spelsinne. Det märks att Emma spelat i högre divisioner. Emma är viktig både på och utanför planen.

#30 Lisa Niclasson
Lisa blir bättre och bättre match för match, hon behöver bara tro på sig själv... Kanske vår bästa brytnings säkraste back. Lisa chefar i defensiven men måste utveckla sitt offensiva spel. Detta är påbörjat, så det kommer.. lovar!
Lisa gör sällan en dålig match, hon skall framhävas...



Centrar:


#11 Emma Andersson

Emma har tyvärr inte varit med så mycket pga skolan, men när hon väl är på plan så är hon otroligt viktig för laget. Väntar bara på att hon skall få pillat in den där första trollbunda bollen....  Kör Emma.... Kör....

#17 Sofia Mattiasson / Nilsson
Assisterande kaptenen gör ett hästjobb, sliter kämpar men har ännu inte fått ut så mycket av sitt egna spel. Men det kommer Sofia. Ditt kämpande för laget, positiviteten inställningen tar dig så långt...  Det släpper snart !

#19 Maria Jönsson
Lagets kapten tar sitt ansvar, Maria har växt mer och mer för varje match. Har gjort lite poäng som också gör att ryggraden stärks lite. "Speedkulan" gör aldrig en dålig match. Lagets hjärta... Men Maria måste nöta mer på sin teknik och sitt skott. Inte bara lite på sin fart....

#34 Ellinor Hedin
Ella är grymt bra, hon kan vända en match på en femöring, tyvärr är hon nyopererad men kommer att börja träna inom en snar framtid. Ella betyder mycket för laget...  Kom snart tillbaka.

Forwards:

#8 Rebecka Eliasson
Rebecka är ju ny efter ett uppehåll på 6 år, men hon går från klarthet till klarhet. En spelare med hög fysik och en orädd spelstil. Lite mer träning så kommer hon garanterat att kriga om en plats. Debut i helgen 1 ass direkt och bud på nått eget mål.

#12 Anna Andersson
Anna är ju vår trotjänare, den nya femman med Elin och Maria producerar varje match, Anna kan och vill mer än hon har visat hittills. Tro på dig själv och våga göra mål....

#14 Caroline Ewertsson
Carro har tyvärr inte vart med så mycket som vi ledare velat, pga olika anledningar. Men Carro kan på egen hand stressa sönder ett försvar och nu hittar hon målet också... Fortsätt på den inslagna vägen !

#16 Camilla Karlsson
Camilla kom in lite sent i truppen, hon är född -92 så hon har många år kvar. Camilla måste bara hitta ett lugn och ett självförtroende. Våga gå sin egen väg. Camilla kan bli hur bra som helst, för hennes tid kommer!

#18 Malin Karlsson
Malin är äldst i syskon skaran, när hon väl tränar är hon kanske mest målfarlig i laget. Malin har nästan alla egenskaper man vill ha hos en innebandyspelare. Lite hetsigt humör men det går att jobba bort för att bli helt komplett som spelare.

#23 Sandra Zachau
Sandra är ett utropstecken, en spelare som jag visste var bra, men inte så bra! Sandra har utvecklast denna korta tid enormt. Hon kommer att bli en viktig kugge i framtidens Marstrand. Fortsätt kriga Z:a  !

#26 Elin Johansson
Kanske har det släppt nu, Elin har en hög arbetsmoral, men får inte alltid så mycket uträttat i alla matcher. Hon kommer bevisa att det inte var en tillfällighet med 2 mål senast. Hon trivs i nya miljön (femman) !

#38 Pernilla Olofsson
Pernilla har varit skadad till och från, men hon leder skytteligan i B-laget, Pernilla gör ett underbart jobb. Har en härlig inställning och ger alltid 110%. Pernilla du är grym...

#70 Stina Niclasson
Stina har haft det lite jobbigt med sjukdom men nu är hon tillbaka, har gjort många bra fighter i B-laget och fick chansen i lördags och satte dit en kasse direkt. Jobba vidare, tro på dig själv så kommer du bli bättre och bättre träning för träning. Du är på gång Stina....

#71 Malin Stensjö
Malin är en tänkande spelare som inte haft nån tur med målskyttet, men Malin gör ett kanonjobb i det tysta och sliter och river fram bollar till sina medspelare. En underbar spelare att avnjuta från läktarplats. Målskyttet kommer !

#98 Jessika Ljungren
Jessika startade försäsongen riktigt bra, men har varit borta för mycket för att kunna ta en ordinarie plats. Men när Jessika väl är där är hon enormt spelsugen. Men Jessie du måste träna varje träning... Du har ju en enorm talang, slösa inte bort den.....  Jag tror så på dig....


//Tränarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0